Estiklopédia:Jogi nyilatkozat

A Estiklopédia wikiből


Szerzői és egyéb jogok

Copyright
Azzal, hogy belép az Estiklopédia (http://www.estiklopedia.hu) bármelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználónk.

Az Estiklopédia Hegyi Zsolt és Török József (továbbiakban Estiskola) közös szellemi tulajdona. Az Estiskola fenntart minden, az oldalak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Előzetes írásos hozzájárulásunk nélkül tilos az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az Estiskola tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az ily módon többszörözött részek további felhasználására, terjesztésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Tilos továbbá az Estiskola előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Bármilyen tartalmat átvenni csak az Estiskolára való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) az Estiskolára utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az estiklopedia.hu domainnév, valamint az Estiklopédia név szerzői jogi védelmet élveznek, védjegyoltalomban részesülnek, felhasználásuk - a hivatkozás kivételével - kizárólag az előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásunkkal lehetséges.

Felelősségi kérdések
A Felhasználó az Estiklopédia valamennyi szolgáltatását saját felelősségére használja.